Kynänjäljen kesä 2022

Nizza I 5.-12.6.
Nizza II 4.-11.9.

Lähde etsimään omaa ääntäsi ja tarinan aineksia valosta, merestä ja paikallisista kertomuksista.

Kaikille sanoista kiinnostuneille loistava tilaisuus yhdistää kirjalliset sormiharjoitukset ja eteläisen Ranskan kesä. Kielestä nauttimisen taito, itsensä ilmaisemisen ilo ja ennakkoluuloton kokeilijan mieli riittävät.

Pieni, korkeintaan kymmenhenkinen ryhmä kokeilee erilaisia tapoja lähestyä sitä, mikä odottaa sanomistaan. Kirjoitamme vaihtuvissa maisemissa. Päivän kirjallisia hedelmiä maistellaan oliivilehdoissa, kaupunkien aukioilla, puistoissa, rannoilla ja Valottuman terassilla.

Päivän retket suuntautuvat Nizzan ja lähikaupunkien kujille, rannoille ja rinteille.

Noudatamme koronatilanteen vaatimaa varovaisuutta. Suosittelen osallistumista vain kahdesti rokotetuille.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan, kaisa.raittila@saunalahti.fi.

Yhteystiedot

Kaisa Raittila
kaisa.raittila@saunalahti.fi
p. +358 400 606979

Mikko Malkavaara
mikko.malkavaara@diak.fi
p. +358 400 874563

Vuokraaminen

Jaamme mielellämme ilomme nizzalaisesta ullakkohuoneistosta ja vuokraamme Valottumaa perheellesi tai työtilaksi. Parastaan paikka tarjoaa kahden hengen seurueelle.

Yläpuolella olevasta varauskalenterista näet vapaat viikot. Lisätietoa vuokraamisesta löydät yläpalkin otsikon Valottuman vuokraaminen takaa. Kerro matkasuunnitelmastasi yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse.

Varauskalenterissa ensimmäinen ja viimeinen mustaksi merkitty päivä ovat vaihtopäiviä, siis mahdollisia vuokrattaviksi. Tavarat voi tuoda tai jättää asunnolle lentoaikataulujen mukaan. Avain vaihtaa omistajaa pääsääntöisesti Suomessa.

Kynänjälki

Kynänjälki-kirjoituskurssi maalaa maisemaa sanoin ja kirjoittaa elävää mallia. Ensimmäinen viikon kurssi pidetään Nizzassa ja sen ympäristössä 2.-9.6.2019. Pienessä ryhmässä vielä muutama paikka vapaana. Tarkempi ohjelma vasemmassa sivupalkissa.

Kirjoitustyöpaja
Etsit inspiraatiota? Deadline uhkaa? Kaipaat ohjausta tai palautetta? 

Lähdetään yhdessä kirjoittamaan Välimeren valoon. Luetaan ääneen ja kestetään ryhmältä tai yksilöohjauksena saatu palaute. Parannetaan iltaisin maailmaa Valottuman pöydän ääressä.

Toimivaan ryhmään mahtuu korkeintaan kahdeksan kirjoittajaa. Jokainen huolehtii lentonsa ja majoituksensa itse.

Kerro, jos tämä kuulostaa olevan sinua varten. Voit myös kysyä Valottumaa itsenäistä kirjoitusrupeamaa varten.