Valottumisviikot

Korkean valon leiri aukaisee uuden näkökulman Välimeren kevääseen ja omaan tapaan hahmottaa maailmaa.

Kuka minä olen? Miten minusta tuli minä? Mitä kohti haluan seuraavaksi suunnata? Itsetutkistelun rinnalle nousee kysymys siitä, mikä rajoittaa kykyäni nähdä ympäristöni ja toisaalta mahdollisuuteni sellaisina kuin ne ovat.

Peileinä viikon matkalla ovat toisten matkalaisten lisäksi samassa valossa maalanneet kuvataiteilijat ja samoilla rannoilla ja kukkuloilla kirjoittaneet kirjailijat, oppaina Kaisa Raittila ja Mikko Malkavaara.

Ryhmään mahtuu kerrallaan korkeintaan 12 valottujaa. Majoittuminen hotellissa tai vuokra-asunnossa oman harkinnan mukaan. Kohtaamisten tukikohtana Kaisan ja Mikon Nizzan-koti Valottuma.

Valottumisviikko voidaan räätälöidä lähtijöiden tarpeiden mukaan. Onko sinulla yhteen hitsautumista odottava ryhmä valmiina? Tarvitseeko työyhteisösi uutta näkökulmaa?

Yhteystiedot

Kaisa Raittila
kaisa.raittila@saunalahti.fi
p. +358 400 606979

Mikko Malkavaara
mikko.malkavaara@diak.fi
p. +358 400 874563

Vuokraaminen

Jaamme mielellämme ilomme nizzalaisesta ullakkohuoneistosta ja vuokraamme Valottumaa perheellesi tai työtilaksi. Parastaan paikka tarjoaa kahden hengen seurueelle.

Yläpuolella olevasta varauskalenterista näet vapaat viikot. Lisätietoa vuokraamisesta löydät yläpalkin otsikon Valottuman vuokraaminen takaa. Kerro matkasuunnitelmastasi yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse.

Varauskalenterissa ensimmäinen ja viimeinen mustaksi merkitty päivä ovat vaihtopäiviä, siis mahdollisia vuokrattaviksi. Tavarat voi tuoda tai jättää asunnolle lentoaikataulujen mukaan. Avain vaihtaa omistajaa pääsääntöisesti Suomessa.

Valottuman vuokraaminen

Jos haluat, voit nauttia Valottumasta ja kattoterassin rauhasta silloin, kun emme ole kotona. Voit hakea tuoreen leivän läheisestä leipomosta, pulahtaa aamu-uinnille mereen ja venyttää aamukahvia terassilla niin pitkään kuin haluat, säästää matkakuluissa sekoittamalla salaattisi ja keittämällä pastasi itse ja istua kiireetöntä iltaa pimenevän taivaan alla.

Asunnossa on yösija neljälle (makuuhuoneessa parivuode, olohuoneessa vuodesohva). Lapsivieraille on matkasänky ja syöttötuoli. 

Kesän kuumimpina viikkoina tulevan on hyvä tietää, että asunnossa ei ole ilmastointia. Läpivedon lisäksi helpotusta tuo tuuletin.

Viikkovuokra maaliskuusta lokakuuhun 700 euroa, 
marras-helmikuussa 500 euroa. 

Yksittäin varaten yön hinta on 100, talvikaudella 80 euroa. Minimivuokra-aika kolme yötä.

Hintaan ei sisälly
  • loppusiivous 50 euroa 
  • liinavaatteet 15 euroa/asukas.
Asunnon vaihtopäivä on pääsääntöisesti lauantai. Mahdollisuuksien mukaan kuitenkin joustamme. 

Muistathan, että viimeiseen kerrokseen pitää nousta jalkaisin ja että hissi on pieni. Asunto ei siis sovi pyörätuolia tarvitsevalle.

Tutki varaustilannetta kalenterista ja ota yhteyttä. Myös alustavista matkasuunnitelmista kannattaa kertoa hyvissä ajoin.