Valottumisviikot

Korkean valon leiri aukaisee uuden näkökulman Välimeren kevääseen ja omaan tapaan hahmottaa maailmaa.

Kuka minä olen? Miten minusta tuli minä? Mitä kohti haluan seuraavaksi suunnata? Itsetutkistelun rinnalle nousee kysymys siitä, mikä rajoittaa kykyäni nähdä ympäristöni ja toisaalta mahdollisuuteni sellaisina kuin ne ovat.

Peileinä viikon matkalla ovat toisten matkalaisten lisäksi samassa valossa maalanneet kuvataiteilijat ja samoilla rannoilla ja kukkuloilla kirjoittaneet kirjailijat, oppaina Kaisa Raittila ja Mikko Malkavaara.

Ryhmään mahtuu kerrallaan korkeintaan 12 valottujaa. Majoittuminen hotellissa tai vuokra-asunnossa oman harkinnan mukaan. Kohtaamisten tukikohtana Kaisan ja Mikon Nizzan-koti Valottuma.

Valottumisviikko voidaan räätälöidä lähtijöiden tarpeiden mukaan. Onko sinulla yhteen hitsautumista odottava ryhmä valmiina? Tarvitseeko työyhteisösi uutta näkökulmaa?

Yhteystiedot

Kaisa Raittila
kaisa.raittila@saunalahti.fi
p. +358 400 606979

Mikko Malkavaara
mikko.malkavaara@diak.fi
p. +358 400 874563

Vuokraaminen

Jaamme mielellämme ilomme nizzalaisesta ullakkohuoneistosta ja vuokraamme Valottumaa perheellesi tai työtilaksi. Parastaan paikka tarjoaa kahden hengen seurueelle.

Yläpuolella olevasta varauskalenterista näet vapaat viikot. Lisätietoa vuokraamisesta löydät yläpalkin otsikon Valottuman vuokraaminen takaa. Kerro matkasuunnitelmastasi yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse.

Varauskalenterissa ensimmäinen ja viimeinen mustaksi merkitty päivä ovat vaihtopäiviä, siis mahdollisia vuokrattaviksi. Tavarat voi tuoda tai jättää asunnolle lentoaikataulujen mukaan. Avain vaihtaa omistajaa pääsääntöisesti Suomessa.

Valottumisviikko

Toisenlainen matka 
Ranskan Rivieralle

Lähde aukaisemaan silmät Välimeren valossa. Aikaisemmin kokemastasi riippuu, mitä näet, ja katselemalla ympärillesi opit uutta myös itsestäsi. Vielä enemmän saat, kun jaat kokemuksesi toisten kanssa.

Matkan anti syntyy ympäristön havainnoinnista, hiljaisista kävelyretkistä, omien elämänrakenteiden mittailusta ja koetun jakamisesta toisten kanssa. 

Matkalla tulevat tutuiksi Nizzan katujen ja rantojen lisäksi Cap Ferrat'n niemi ja Rotschildin puutarha, Chagallin ja Matissen museot, Saint Paul de Vencen keskiaikainen kylä ja Matissen ruusukkokappeli Vencessa. Kohtuullinen kävelykunto helpottaa reissua, ja koska käytämme julkista liikennettä, myös pitkä pinna voi olla tarpeen.

Matkaan sisältyy tapaaminen etukäteen Helsingin Tapanilassa.

Matkan hinta sisältää

  • Lennot Helsinki - Nizza - Helsinki
  • majoituksen hotellissa kahden hengen huoneessa
  • aamiaisen hotellissa ja yhden aterian päivässä
  • viikon virikemateriaalin ja opastetun ohjelman
  • julkisen liikenteen liput
  • pääsymaksut museoihin ja Rotschildin puutarhaan
Matkan vetäjinä kirjailija Kaisa Raittila ja historioitsija Mikko Malkavaara. Ryhmään mahtuu kaksitoista osallistujaa.