Nizzalaisia makuja
Nizzalainen ruoka on saanut vaikutteita Provencesta ja Italiasta. Oliiviöljyn, yrttien ja valkosipulin yhdistelmä on tyypillinen. Provencen keittiöstä ovat yrttien lisäksi vuohenjuusto ja lampaanliha, Italiasta tomaattipohjaiset kastikkeet, pasta ja pizza.
Nizzan oma pizzantapainen on anjoviksella maustettu pissaladière. Alku- tai välipalaksi sopii litteä lätty, kikherneestä ja oliiviöljystä leivottu socca. Pan-pagnatissa on oliiveja ja tonnikalaa, ja alueen paikallista rapeakuorista leipää kutsutaan fougasseksi. Se tarjoillaan usein provencelaisen oliivitahnan tapenaden kanssa. Nizzasta ovat lähtöisin myös kasvisruoka ratatouille ja kaupungin nimeä kantava salade nicoise, jossa on tonnikalaa, anjovista ja kananmunaa.