Kynänjäljen kesä 2023

Tulossa 2023
3.-10. syyskuuta

Lähde etsimään omaa ääntäsi ja tarinan aineksia valosta, merestä ja paikallisista kertomuksista.

Kaikille sanoista kiinnostuneille loistava tilaisuus yhdistää kirjalliset sormiharjoitukset ja eteläisen Ranskan kesä. Kielestä nauttimisen taito, itsensä ilmaisemisen ilo ja ennakkoluuloton kokeilijan mieli riittävät.

Pieni, korkeintaan kymmenhenkinen ryhmä kokeilee erilaisia tapoja lähestyä sitä, mikä odottaa sanomistaan. Kirjoitamme vaihtuvissa maisemissa. Päivän kirjallisia hedelmiä maistellaan oliivilehdoissa, kaupunkien aukioilla, puistoissa, rannoilla ja Valottuman terassilla.

Päivän retket suuntautuvat Nizzan ja lähikaupunkien kujille, rannoille ja rinteille.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan, kaisa.raittila@saunalahti.fi.

Yhteystiedot

Kaisa Raittila
kaisa.raittila@saunalahti.fi
p. +358 400 606979

Mikko Malkavaara
mikko.malkavaara@diak.fi
p. +358 400 874563

Vuokraaminen

Jaamme mielellämme ilomme nizzalaisesta ullakkohuoneistosta ja vuokraamme Valottumaa perheellesi tai työtilaksi. Parastaan paikka tarjoaa kahden hengen seurueelle.

Yläpuolella olevasta varauskalenterista näet vapaat viikot. Lisätietoa vuokraamisesta löydät yläpalkin otsikon Valottuman vuokraaminen takaa. Kerro matkasuunnitelmastasi yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse.

Varauskalenterissa ensimmäinen ja viimeinen mustaksi merkitty päivä ovat vaihtopäiviä, siis mahdollisia vuokrattaviksi. Tavarat voi tuoda tai jättää asunnolle lentoaikataulujen mukaan. Avain vaihtaa omistajaa pääsääntöisesti Suomessa.

Provence

Nyt astutaan Rivieran ulkopuolelle, mutta maistiaiseksi muutama kuva Provencen kaupungeista. Afrikalta maistuvasta Marseillesta on vain kivenheitto Paul Cezannen suurten plataanien Aix-en-Provenceen, Vincent van Goghin Arlesiin ja paavien palatsin Avignoniin. Samettista viiniä tuottaa Rhônen laaksoissa Châteauneuf-du-Pape.

Vanha satama ja Notre-Dame de la Garde, Marcel Pagnolin lapsuuden kotikirkko.

Keltaisen talon wisteria. Arles.

Vihreän talon sininen ovi. Arles.

Täti lukee iltapäivän varjossa. Avignon.

Paul Cezannen ateljee. Aix-en-Provence.

Paavien palatsi. Avignon.

Place Voltaire. Arles.

Avignon.

Keskusaukio. Châteauneuf-du-Pape.

Vincent van Goghin kantakuppila. Arles.

Suklaapuodin ovipeili. Marseille.

Tarascon.