Valottumisviikot

Korkean valon leiri aukaisee uuden näkökulman Välimeren kevääseen ja omaan tapaan hahmottaa maailmaa.

Kuka minä olen? Miten minusta tuli minä? Mitä kohti haluan seuraavaksi suunnata? Itsetutkistelun rinnalle nousee kysymys siitä, mikä rajoittaa kykyäni nähdä ympäristöni ja toisaalta mahdollisuuteni sellaisina kuin ne ovat.

Peileinä viikon matkalla ovat toisten matkalaisten lisäksi samassa valossa maalanneet kuvataiteilijat ja samoilla rannoilla ja kukkuloilla kirjoittaneet kirjailijat, oppaina Kaisa Raittila ja Mikko Malkavaara.

Ryhmään mahtuu kerrallaan korkeintaan 12 valottujaa. Majoittuminen hotellissa tai vuokra-asunnossa oman harkinnan mukaan. Kohtaamisten tukikohtana Kaisan ja Mikon Nizzan-koti Valottuma.

Valottumisviikko voidaan räätälöidä lähtijöiden tarpeiden mukaan. Onko sinulla yhteen hitsautumista odottava ryhmä valmiina? Tarvitseeko työyhteisösi uutta näkökulmaa?

Yhteystiedot

Kaisa Raittila
kaisa.raittila@saunalahti.fi
p. +358 400 606979

Mikko Malkavaara
mikko.malkavaara@diak.fi
p. +358 400 874563

Vuokraaminen

Jaamme mielellämme ilomme nizzalaisesta ullakkohuoneistosta ja vuokraamme Valottumaa perheellesi tai työtilaksi. Parastaan paikka tarjoaa kahden hengen seurueelle.

Yläpuolella olevasta varauskalenterista näet vapaat viikot. Lisätietoa vuokraamisesta löydät yläpalkin otsikon Valottuman vuokraaminen takaa. Kerro matkasuunnitelmastasi yhteystietolomakkeella tai sähköpostitse.

Varauskalenterissa ensimmäinen ja viimeinen mustaksi merkitty päivä ovat vaihtopäiviä, siis mahdollisia vuokrattaviksi. Tavarat voi tuoda tai jättää asunnolle lentoaikataulujen mukaan. Avain vaihtaa omistajaa pääsääntöisesti Suomessa.

Provence

Nyt astutaan Rivieran ulkopuolelle, mutta maistiaiseksi muutama kuva Provencen kaupungeista. Afrikalta maistuvasta Marseillesta on vain kivenheitto Paul Cezannen suurten plataanien Aix-en-Provenceen, Vincent van Goghin Arlesiin ja paavien palatsin Avignoniin. Samettista viiniä tuottaa Rhônen laaksoissa Châteauneuf-du-Pape.

Vanha satama ja Notre-Dame de la Garde, Marcel Pagnolin lapsuuden kotikirkko.

Keltaisen talon wisteria. Arles.

Vihreän talon sininen ovi. Arles.

Täti lukee iltapäivän varjossa. Avignon.

Paul Cezannen ateljee. Aix-en-Provence.

Paavien palatsi. Avignon.

Place Voltaire. Arles.

Avignon.

Keskusaukio. Châteauneuf-du-Pape.

Vincent van Goghin kantakuppila. Arles.

Suklaapuodin ovipeili. Marseille.

Tarascon.